Abonnementen beheren

Als je een proefversie van het programma gebruikt, kun je het volgende doen:

Je moet je abonnement verlengen als het abonnement, dat is gekoppeld aan de actieve code, is verlopen of als de respijtperiode is verstreken. Wanneer het abonnement is verlopen en de respijtperiode is verstreken, blijft het programma werken met beperkte functionaliteit (updates en Kaspersky Security Network zijn bijvoorbeeld niet langer beschikbaar). Je kunt sommige programmaonderdelen nog steeds gebruiken en virusscans uitvoeren maar alleen met de antivirusdatabases die je installeerde voordat de respijtperiode verstreek.

Het abonnement verlengen

Opmerking: als je een ander My Kaspersky account hebt met een actief abonnement, kan je in het Profiel van account wisselen.

Als je een nieuwe activeringscode hebt, kan je deze aan het programma toevoegen om als reservecode te gebruiken. Wanneer het huidige abonnement afloopt, wordt het programma automatisch geactiveerd met de reserve activatiecode. Op deze manier kan je voor een ononderbroken bescherming van uw apparaat zorgen.

Voeg een reserve activatiecode toe

De status van het abonnement raakt mogelijk verouderd. In dit geval moet je de status van het abonnement handmatig bijwerken.

Status van abonnement bijwerken

Voor meer informatie over het beheer van abonnementen lees je de volgende artikelen uit de Help van Kaspersky for Windows:

Hoe het abonnement werkt

Een abonnement opzeggen

Een andere betaalmethode instellen